Escolta la ràdio de Clownia

Ciutat de Clownia

Aquesta història va començar amb un conte. Un conte teixit entre amics que parlava de Clownia; la ciutat llunyana. Era la història d’un món millor i, aquell hivern del 2010, va ser explicada per primera vegada dalt d’un escenari donant el tret de sortida a la primera gira del nostre petit projecte, TXARANGO.

4 anys després vam decidir que si l’havíem inventada també podíem provar de construir-la. I aquí estem.

Clownia és la utopia. El lloc on tot és possible. L’horitzó que nosaltres proposem. Un espai de projecció, reflexió i intercanvi. Una petita ciutat. Un teatre. Clownia és un homenatge als pobles petits on hem crescut i és també la nostra manera de donar les gràcies. La il·lusió de portar a casa totes aquelles propostes que estimem.

Seguim perseguint el somni d’un món millor i plantem aquest campament com a acte de rebel·lia. Com a reivindicació del somni. Com a celebració de la vida.

Comencem a construir.

Benvinguts a la ciutat llunyana.

Txarango

Aquest festival no hauria estat possible sense l’estima i col·laboració dels nostres amics en la primera edició: Bonobos, Buhos, Cesk Freixas, Circ, Deudeveu, DJ. Ogt, Els Catarres, Germà Negre, Itaca Band, La Troba Kung-Fú, Orxata Sound System, Pallassos sense fronteres, Remenant els Boscos, Sra. Tomasa, Strombers, Train to Roots i 9son.