Escolta la ràdio de Clownia

Programació

Muchacho & Los Sobrinos

Muchacho & Los Sobrinos

Els mestres de la rumba catalana en família

Són gitanos catalans de Barcelona, del carrer de la Cera i del barri d’Hostafrancs. És el seu ADN és 100 % rumba catalana i el seu primer disc Carabutsí (Satélite K, 2016) recull onze cançons a ritme de ventilador. Des dels secrets per fer una bona escudella, fins als problemes més actuals com la pujada del preu del lloguer. Muchacho & Los Sobrinos són hereus de Peret i també de grans noms rumbers com Pescaílla, Chipén o Estrellas de Gràcia, entre altres.

Dalt d’un escenari Muchacho & Los Sobrinos són imparables, rumba catalana genuïna i de qualitat inigualable.

Gertrudis

Gertrudis

A ritme de ventilador torna a Clownia el trio de La Garriga

Xavi Ciurans, Xavi Freire i Edu Acedo van celebrar els 15 anys dalt dels escenaris amb una gira molts especial pels Països Catalans que també va fer parada a Clownia. Veterans i pares de l’escena mestissa actual, segueixen en peu de guerra amb noves cançons. El seu últim disc, Ara volo alt (Promo Arts Music, 2016) és la declaració de principis de la nova etapa de la banda, un àlbum que transita pel reggae, la rumba catalana i els sons més festius.

Gertrudis són energia, fusió i bona sintonia. Enlairaran Sant Joan de les Abadesses als núvols!

Atupa

Atupa

El rap i hip-hop dels valencians Atupa és tota una crida rebel a l’ordre establert.

Guanyadors com a millor disc de hip hop i electrònica als XI Premis Ovidi per a Quasi res porta el diari (autoeditat, 2016), la tercera referència del quartet de Montcada (Horta del Nord) és el resultat d’una recerca musical àmplia dels beats més alternatius.

Atupa escriuen poesia urbana que tant pot parlar de l’amor lliure, els somnis, el poder popular o les injustícies que els envolten per tal de construir un futur més conscient i crític. Una sacsejada als sentits que ressona al Sud i arriba a Clownia per mostrar el seu directe més enèrgic.

PD Pausa

PD Pausa

La parella PD Pausa tornen a Clownia amb una bona dosi de patxanga rural.

Després d’una gran sessió durant la revetlla de Sant Joan de l’any passat, PD Pausa repetiran a Clownia amb una selecció musical de mestissatge i l’actualitat catalana més sorprenent.

El tàndem de DJ’s van començar la seva aventura musical fa quatre estius i han punxat a bona part del Vallès Oriental (Caldes de Montbui, Santa Eulàlia de Ronçana, Sentmenat, Lliçà d’Amunt o Bigues i Riells). Però sobretot van començar a agafar embranzida a La Disco Inferno de Granollers, un dels actes més multitudinaris de la Festa Major de la capital vallesana.

PD Pausa s’encarregaren de punxar tots els hits que sempre has somiat ballar en una mateixa nit!

Ojo de Buen Cubero

Ojo de Buen Cubero

Ojo de Buen Cubero presentaran més rockers el segon disc, ‘Ingovernable’

Sis joves del barri de Sants de Barcelona van començar l’any 2012 un projecte musical entre amics que mica en mica ha anat creixent. Després d’un parell d’EP i el primer llarga durada Sóc (autoeditat, 2015), Ojo de Buen Cubero presentarà a Clownia un nou disc, Ingovernable (autoeditat, 2017). Els barcelonins reivindiquen ser els seus propis amos amb un directe rocker on també hi haurà ritmes llatins com la cúmbia, la salsa o el reggae.

Ojo de Buen Cubero alcen la veu a prendre consciència d’un mateix per ser ingovernables!

Pastorets Rock

Pastorets Rock

El cançoner popular des d’una mirada més rockera de la mà dels lleidatans Pastorets Rock.

Què tenen en comú “La masovera” i Manu Chao? La resposta és Pastorets Rock. El grup de les Terres de Ponent presenta un repertori sonat amb les versions del cançoner català més nostrat combinades amb temes coneguts de tots els temps. Un viatge frenètic a partir d’arranjaments moderns que passen pel funk, ska, reggae, hip hop i rock dur.

Els lleidatans tenen quatre discos publicats: Bon cop de rock (Picap, 2006), 2 de 10 amb faixa (autoeditat, 2008), Nou cançoner rockular (A-Track, 2011) i el doble CD de nadales Qui t’ho ha dit! (autoeditat, 2014). Els seus directes són inoblidables. Calçats amb bones espardenyes i la barretina al capdamunt, Pastorets Rock revolucionaran Clownia!

Che Sudaka

Che Sudaka

La banda internacional de mestissatge celebra 15 anys amb nou disc i l’estrenaran a Clownia.

Dos colombians i dos argentins van arribar a Barcelona l’any 2000 i dos anys més tard van engegar un projecte musical que ha crescut de manera exponencial. Han publicat 8 discos, han realitzat 1.300 concerts i han portat la seva música a 42 països. Enguany compleixen quinze anys dalt dels escenaris i ho celebraran amb nou disc.

Che Sudaka són punk i mestissatge en estat pur. Un referent de la fusió i de missatge compromès.

Arco

Arco

El nou camí en solitari del cantant d’El Puchero del Hortelano passa per Clownia amb el seu primer disc, Uno.

De les cendres del mític grup granadí El Puchero del Hortelano va néixer el projecte en solitari del cantant de la banda, Antonio Arco. Uno (Warner/Dro, 2016) és el debut d’aquesta nova etapa, catorze cançons que passegen per diversos indrets com ara el rock enèrgic i setanter, pop preciosista i folk protesta. Arco és elegància i delicadesa, pròpia d’una proposta íntima i genuïna.

Fané Solamente

Fané Solamente

La improvisació és el punt de partida d’un espectacle de clown que no deixarà indiferent a ningú!

Fané Solamente va néixer en una de les primeres expedicions de circ social de la Cia. Contaminando Sonrisas a l’Àfrica, a principis de l’any 2015. Des de llavors ha crescut i evolucionat al punt d’omplir de gom a gom les places i carrers de les ciutats més grans d’Europa i de més enllà del continent. Amb més 300 representacions realitzades arreu, Fané Solamente ha esdevingut un espectacle amb molta força i vitalitat per gaudir acompanyat de tota la família.

Es tracta d’un espectacle de clown per a tota la família en el que la tècnica i la improvisació van agafades de la mà. El nostre estimat personatge es trobarà embolicat en mil i una peripècies... Com ho solucionarà? Cada espectacle és diferent i únic... Esbrinem-ho junts?

Pam i Peu

Pam i Peu

Com s’ho faran els dos protagonistes per posar un pal dins d’una caixa?

No tot és tan fàcil com sembla... Dos personatges sapastres tenen un objectiu: descobrir quina mida té un pal per guardar-lo dins d’una caixa. Però aquest pal, quina mida fa? Ho calcularan amb un peu, un pam... Pam i Peu es tracta d’un espectacle familiar ple d’humor creat per la Companyia Accidentats: trucs de màgia, malabars, acrobàcies a la perxa xinesa, jocs de manipulació amb la caixa, amb ells mateixos i amb una cinta mètrica. Creieu que ho aconseguiran?

Germà Negre

Germà Negre

L’única ocasió per veure Germà Negre aquest any serà al festival

Diu el grup que cap al 2012 se li va aparèixer la Moreneta per encomanar-los de difondre el cançoner popular arreu del territori. Així ho van fer els banyolins i es va traduir fins i tot en el seu primer àlbum, Els àngels fan torrades (Halley Records, 2015). De Lluís Llach i Pi de la Serra, fins a Al Tall o Esquirols, la banda redimensiona el llegat musical català en una versió festiva i apassionada.

Aquest 2017 només faran un concert i serà a Clownia. Un concert irrepetible!

Terrakota

Terrakota

Una de les apostes internacionals de Clownia: la fusió afro-brasilera dels portuguesos Terrakota.

Fa 7 anys que que els portuguesos no trepitgen Catalunya i el seu retorn serà a Clownia. Reconeguts mundialment en l’escena mestissa, la fusió de Terrakota beu sobretot dels ritmes africans. El grup va néixer l’any 1999 després d’una estada de tres mesos a Burkina Faso, aquell va ser l’embrió d’un projecte que acumula sis referències discogràfiques amb una fórmula musical excelsa: una diversitat i riquesa formada per reggae, afrobeat, funk, música brasilera combinada amb elements contemporanis.

A Terrakota els hi agrada conèixer noves cultures de primera mà i de fet, la seva fusió està influenciada per la diversitat cultural de la població immigrant de les colònies Francesc, com ara Angola, Cap Verd, Brasil, Moçambic... Els seus discos estan inspirats en els seus viatges a Burkina Faso, Senegal, Mali, Guinea i també l’Índia.

El seu últim àlbum es titula Oxalá (autoeditat, 2016), una paraula portuguesa d’origen àrab que prové d’una expressió que descriu el desig que alguna cosa succeeixi. El terme es va introduir als països de parla portuguesa a través del comerç d’esclaus i aquestes pàgines negres de la història humana intriguen d’alguna manera al grup. Ells però han fet el viatge al revés, de Portugal a l’Àfrica, per beure de la seva gran tradició musical.

El desig de Terrakota és un missatge compromès amb el planeta, la natura, les relacions humanes i el respecte a la diversitat cultural. Un món sense fronteres on la música uneixi la humanitat, com a motor de progrés i prosperitat.

Oques Grasses

Oques Grasses

Els osonencs són una de les bandes imperdibles de la fusió actual

Desinhibits, descarats, divertits, surrealistes, inesperats... No és fàcil definir Oques Grasses i la seva música de base reggae-pop. Amants de la fusió, ho han fet palès en la seva discografia: Un dia no sé com (autoeditat, 2013), Digue-n’hi com vulguis (Chesapik, 2014) i també al darrer, You Poni (Beverly Hills Records, 2016).

Els osonencs tenien pendent desfilar per Clownia però l’espera ha valgut la pena. El septet es troba en el seu millor moment i prova d’això serà la seva actuació al festival.

Zoo

Zoo

Els valencians Zoo tornen a Clownia per presentar el seu esperat segon disc, ‘Raval’

Una de les estrenes més esperades de la temporada aterrarà al festival de nou. El col·lectiu de Gandia ha trencat motlles i reafirmant-se com un nou valor a l’alça de l’escena valenciana. El debut Tempestes vénen del sud (Propaganda Pel Fet!, 2015) va ser tota una revelació de rap, hip hop i missatge.

A la primavera publicaran les noves cançons que els duran de nou als escenaris i una de les primeres cites d’estiu serà a Clownia.

 

Pirat’s Sound Sistema

Pirat’s Sound Sistema

El sound system més irreverent de Catalunya portarà a Clownia una nova col·lecció d’himnes de reggae, ragga i dancehall.

Des de finals del anys noranta Pirat’s Sound Sistema recorren el territori català amb les millors tonades de sound system jamaicà amb incursions al drum’n’bass. La formació del Maresme i Sants preparen nous singles i videoclips que sortiran a la llum a la primavera. Pirat’s ja tenen una bona llista de hits, de base reggae i amb una essència mediterrània que fa de la proposta un referent del gènere.

Xiula

Xiula

Un viatge per valors i emocions per a petits i grans!

El grup d’animació musical Xiula presentarà l’espectacle ‘Donem-li una volta al món’. Agafen la maleta cap a l’Himàlaia, en n recorregut fresc i atrevit per compartir, conviure, explorar, estar presents i estimar l’entorn, la societat, el planeta, sempre rient i gaudint! Xiula combinen música, jocs i sobretot sentit de l’humor .La banda està formada per educadors socials i músics que combinen aquest projecte amb grups com Àcid Folklòric, Rocamadour i La Sra. Tomasa.

DJ. OGT

DJ. OGT

Un històric del festival, Dj OGT s’encarrega de tancar les nits de Clownia amb la millor tria de música mestissa

L’activista i programador reusenc ja forma part de la història del festival. És el quart any consecutiu que tancarà les nits especials de Clownia, amb les seves benaurades sessions de mestissatge. Dj OGT és un dels màxims divulgadors de la fusió en seleccions musicals que van de la rumba catalana, balkan, swing fins a latin, afrobeats, cúmbia amb pinzellades d’ska, flamenc, reggae, latin o punk, a partir de bases electròniques i funky. La gira d’aquest estiu el portarà al Japó i Clownia serà un dels pocs festivals que trepitjarà dels Països Catalans.

Les sessions de Dj OGT ja són tradició a Clownia, per aquells que vulguin acomiadar la jornada amb la millor selecció de mestissatge!

Orquestra Di-Versiones

Orquestra Di-Versiones

Un concert esbojarrat a l’hora del vermut ple d’himnes, una pròrroga de la revetlla de Sant Joan.

A la plaça Major de Sant Joan de les Abadesses el dia de Sant Joan tindrà una de les celebracions més sonades a càrrec de l’Orquestra Di-versiones. Un viatge de ritmes desenfrenats per les cançons més mítiques dels anys 60, 70, 80’s i també els himnes més populars del moment. Els seus concerts són karaokes populars imprevisibles i tornen a Clownia per fer ballar a tothom, fins i tot als més tímids!

Jaume Barri

Jaume Barri

El veterà animador infantil oferirà un espectacle d’estils musicals ben diversos per a petits i grans.

Jaume Barri fa més de vint-i-cinc anys que es dedica a l’animació infantil. Sap posar-se a la pell dels nens i nenes, i a través d’un llenguatge musical proper, fer-los ballar tot tractant valors i emocions. Ha publicat una desena de discos familiars i els seus espectacles dinàmics i participatius estan vertebrats per contes, jocs, elements visuals i molta música.

L’espectacle del tarragoní convidarà a ballar a tota la família tot potenciant les relacions entre les persones.

"Desde 1923" (Cia. de Luto)

Desde 1923.

Estrena absoluta a Clownia: teatre i clown van de la mà al nou espectacle de la Cia de Luto

Arran de la mort de la mare, dos germans han de tirar endavant el negoci familiar. Una fruiteria amb anys d’història es troba en perill d’abaixar la persiana. Els dos germans hauran de resoldre les seves diferències per poder complir el somni de la seva estimada mare.

La Cia de Luto, formada pel tàndem de clowns xilens Claudio Martinez (Cia Frutillas con crema) i Fernando Daniel Vilella (Catastrofer), presenta un espectacle inèdit a Clownia. Teatre de gest, malabars, bicicleta acrobàtica... tot plegat en una obra original que qüestiona l’alimentació de la societat actual a partir de dos compradors ambulants que interactuen constantment amb el públic.

Psirc

Psirc

Poesia d’objectes i geometria humana a través d’un nou llenguatge per a la supervivència de les emocions.

La companyia barcelonina Psirc presenta un espectacle d’acrobàcies amb aparells i equilibrisme entre tres persones abandonades d’una realitat a voltes inexistent o perdudes en algun indret del món. Una geometria d’emocions humanes d’un triangle de peripècies a través d’un vocabulari escènic propi. Acrometria és un espai abstracte, profund i esperançador.

Guillem Roma

Guillem Roma

Les connexions més naturals de Guillem Roma arriben al festival

L’osonenc Guillem Roma va estudiar i treballar a l’Amèrica Llatina i d’allí es va endur a banda d’una bona experiència, un bon coixí musical. Ha publicat Secret Place (Afonix, 2007), Oxitocina (autoeditat, 2012), Nòmades (autoeditat, 2014) i enguany Connexions (Sulawei Records, 2017). L’últim treball és una unió musical que va més enllà d’estils i fronteres, a més de les col·laboracions de Joan Colomo, Judit Neddermann, Alessio Arena o Joan Garriga (La Troba Kung-Fú).

Roma és un apassionat i un optimista. Les seves noves cançons són una connexió amb el món, amb nosaltres mateixos i sobretot amb la música més lluminosa.

Sense Sal

Sense Sal

Els vallesans estrenen una nova sonoritat al seu últim disc. 

Des de Terrassa, Sense Sal aposten per un pop-folk fresc que ha anat creixent disc rere disc. A Clownia presentaran la seva quarta referència discogràfica, que reflecteix el nou tarannà més electrònic que ha agafat la banda després de l’EP Crida amb mi (autoeditat, 2016). Enregistrat a l’estudi Cansons sota la producció d’Arnau Vallvé (Manel), Sense Sal fan un salt endavant sense deixar de banda el seu segell personal, amb la presència de dues veus protagonistes, la festivitat de la trompeta i la calidesa del violí.

Pascuala Ilabaca

Pascuala Ilabaca

La cantautora xilena i la seva banda Fauna presentaran un repertori de folklore i referents llatinoamericans.

Nascuda a Girona durant la dictadura del general Pinochet, la cantautora xilena Pascuala Ilabaca sempre torna a Catalunya per presentar la seva música. Gran admiradora de Violeta Parra, ha homenatjat i reivindicat la seva obra com a referent indiscutible de la cultura llatinoamericana. Coincidint amb el centenari del naixement de Parra, portarà de nou les cançons de l’artista a escena, com també el seu darrer disc de temes propis Rey Loj (Petit Indie, 2015), per al qual li han atorgat el Premi Púlsar a millor cantautora del 2016. La cantant i compositora ha viatjat arreu del món i la seva música recull patrons de la tradició hindú, d’Orient mitjà, Europa i per suposat, d’Amèrica Llatina.

Pascuala Ilabaca és cançó i folk, però també jazz i rock. Acompanyada de la seva banda, Fauna, connectarà Clownia amb el folklore xilè més rebel.

Manel

Manel

El quartet barceloní debuta a Clownia amb les cançons del seu quart disc, ‘Jo competeixo’

Manel tenien pendent desfilar per la Vall del Ripollès i com una de les sorpreses del cartell d’enguany, els barcelonins sortiran de la capital catalana i presentaran les cançons de Jo competeixo (Discmedi / Warner, 2016). Guillem Gisbert (veu i guitarra), Marti Maymó (baix), Roger Padilla (guitarra) i Arnau Vallvé (bateria) formen un dels grups més populars del moment. Disc a disc han sorprès al públic amb noves sonoritats, sense deixar enrere el seu pop amb regust de folk dels inicis.

Jo competeixo ha estat gravat i produït a Nova York per Jake Aron, col·laborador d’artistes com Grizzly Bear, Jamie LidelltUnE-yArDs  i Chairlift. En el cas dels barcelonins, la gran novetat són els detalls electrònics que s’incorporen als relats quotidians i poètics de la banda. A Clownia demostraran la sang festivalera que els corre per les venes.

Txarango

Txarango

Els amfitrions del festival oferiran el concert més especial de la gira estiuenca a Clownia

Són un dels grups més esperats de l’any i durant la seva gira festivalera no podien faltar a Sant Joan de les Abadesses. Txarango han fet la volta al món amb els seus discos anteriors -Benvinguts al llarg viatge (Discmedi, 2012) i Som Riu (Discmedi, 2014)- i ara també amb les noves cançons que publicaran al mes de març.

Després de l’apoteòsic final de gira Som Mar el 21 de novembre de 2015 al Sant Jordi Club de Barcelona, el grup del Ripollès es va allunyar dels escenaris i es van bolcar en donar suport a les persones refugiades per reclamar a la comunitat europea l’obertura de les fronteres. La banda s’ha desplaçat en diverses ocasions a Grècia per recollir el testimoni de les víctimes de la crisi del Mediterrani.

Paral·lelament a la seva vessant més social, Txarango ha treballat l’últim any en les cançons del seu tercer disc. Sens dubte una de les parades més especials de la presentació en directe serà a Clownia!

La Pegatina

La Pegatina

Els grans èxits de La Pegatina com mai els has escoltat abans

El grup de Montcada i Reixac no para de superar-se any rere any. Després de presentar-se en format XXL arreu del món, tornen a la seva formació habitual amb la incorporació del guitarrista Miki Florensa, qui els havia acompanyat a La Gran Pegatina. Ja porten 1.000 concerts a l’esquena, han trepitjat 25 països i aquest any engeguen un nou tour mundial que farà parada a Sant Joan de les Abadesses.

Des de “Tomasín”, “Gat rumberu”, “Alosque”, “Mari Carmen”, fins a “Olivia” o “El revulsiu”. A Clownia La Pegatina faran vibrar al públic amb un repertori antològic i repassaran les cançons més estimades de la se va discografia.

La Sra. Tomasa

La Sra. Tomasa

Els ritmes llatins i l’electrònica de La Sra. Tomasa aterren per primera vegada a Clownia. 

Amb més de 200 concerts a 8 països a l’esquena, La Sra. Tomasa són una de les bandes de mestissatge que tenen més projecció internacional. Els barcelonins presentaran al Clownia el seu sorprenent segon disc, “Nuestra Clave”. La seva fusió musical barreja música llatina, reggae, funk, rap i l’electrònica més actual, com drum’n’bass, dubstep o house.

Un directe vitalista i enèrgic, amb set joves dalt de l’escenari per fer ballar a tothom amb la seva fusió moderna.

Microguagua

Microguagua

El grup de mestissatge celebra 10 anys de trajectòria a Clownia!

De ben segur que si t’has deixat caure pel Raval alguna vegada has escoltat Microguagua, potser fins i tot sense saber-ho. Power reggae fet a Barcelona però amb músics procedents d’Argentina, Paraguai i també Catalunya. Forjats com a joglars de carrer, la seva fusió de ritmes llatins i mediterranis s’ha anat consolidant disc rere disc -Rootside (autoeditat, 2008), Barrio Santo (Kasba Music, 2009), Al borde la ruta (Kasba Music, 2012)- però amb Grandhotel Cosmopolis (Kasba Music, 2015) assoleixen una electricitat que fa de la proposta més rockera.

El quintet són nervi pur i música d’ànima reggae. Enguany compleixen 10 anys dalt dels escenaris i al festival el concert d’aniversari serà ben gran.

Cesk Freixas

Cesk Freixas

El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles presentarà el seu sisè disc Proposta, un cant reivindicatiu contundent més mediterrani.

Sis discos, dos llibres i més de 1.500 actuacions avalen a Cesk Freixas com un dels cantautors més prolífics i compromisos de l’actualitat. L’any 2004 el músic va començar a teixir un projecte de cançó de protesta necessari i crític amb el què l’envolta. El seu últim disc, Proposta (DMusical, 2017) és la reafirmació d’una contundència a nivell musical que va copsar a l’anterior Protesta (Temps Record, 2014).

Freixas connecta la reivindicació amb la vessant més constructiva i positiva de la seva tradició ideològica, identificant-se en la reflexió en l’autocrítica i evidenciant el canvi de sonoritat.

El cantautor segueix fent camí i actualitzant les lluites en un recital que convida a la reflexió més profunda.

Gossos

Gossos

Els manresans presentaran el seu tretzè disc d’estudi, ‘Zenit’

Són uns veterans i essencials per entendre la història musical catalana de les darreres dues dècades. El 2015 Gossos van celebrar 22 anys de trajectòria amb una gira íntima i ara reapareixen als escenaris amb noves cançons pop-rock viscerals i lluminoses. El seu tretzè disc es titula Zenit (Música Global, 2016) un moment àlgid amb el qual els manresans evidencien que són també part del present i futur.

El quintet encomana el seu pop-rock i unirà un públic intergeneracional a Clownia. Grans i petits gaudiran del punt culminant de Gossos.

Tallers de clown amb Guillem Albà

Tallers de clown <strong>amb Guillem Albà</strong>

Tots tenim un clown dins, només cal despertar-lo.

Vine a descobrir les lleis del pallasso amb el clown Guillem Albà. Vine a descobrir que el pallasso no té cap llei. No va en contra d'elles, simplement no les compleix.

Vine a trobar les ganes de jugar, de divertir-te. Treure fora l'energia, la llibertat i les ganes de menjar-te el món. Trencar el tòpic que jugar és només cosa d'infants. Aprendre a jugar i gaudir actuant.

Com surt el riure? I com atrapem l'atenció de la gent?Anem a robar el cor al públic. Assaltem la ciutat de les tristors, i que s'oblidin per una estona de tot el que passa. Que riguin. Que s'emocionin. Que marxin més feliços cap a casa i amb més energia per seguir caminant. Deixar l'alegria a l'aire.

Músic, titellaire, escenògraf i pallasso, Guillem Albà prové d’una família de titellaires i des de ben petit que pensava en idear espectacles propis. Curiós de mena i exigent, teixeix muntatges artesanals a foc lent per emocionar, perquè actuant és feliç i així ho vol compartir. Ha estudiat diverses tècniques teatrals, però pel que fa a la comèdia i l’art de clown ha après de Carlo Colombaioni, Eric de BontCristophe MarchandLeo Bassi o Jango Edwards.

L’any 2006 crea la seva pròpia companyia, Cia. Guillem Albà, que enguany compleix 10 anys i ha viatjat arreu del territori amb quatre espectacles sorprenents: Sketchofrenia, Flirt, Trau, i Marabunta.

La Veu. Ràdio de Sant Joan de les Abadesses

La veu

La Veu és l’emissora municipal de Sant Joan de les Abadesses. Com a mitjà públic, la seva direcció i el seu equip de col·laboradors tenen la voluntat i el compromís de fer visibles aspectes socials i de cooperació que no apareixen habitualment als grans mitjans de comunicació. Ho fa en un espai setmanal al seu magazín de capçalera i en col·laboració amb l’entitat local Ens Movem, que cada mes dedica les seves accions i activitats a donar a conèixer la feina de col·lectius, associacions i plataformes que lluiten per un món més just. Per aquest motiu, i seguint amb aquest esperit, La Veu ha decidit reforçar tota la tasca que fa l'Espai Consciència del festival, fent-li d'altaveu més enllà del recinte. Trobareu xerrades, entrevistes i altres continguts relacionats amb l’Espai Consciència a les xarxes socials i es podran recuperar a la carta.